نگاه ویژه دولت چهاردهم به مناطق روستایی و محروم نکا؛ بهره‌برداری از ۲۲.۶ میلیارد تومان طرح در دومین روز هفته دولت

مهروان خبر_رمضانعلی باباجانی سیدخیلی خبرنگار// همزمان با دومین روز هفته دولت و با شعار دولت پای کار مردم، مردم پای کار ایران، ۲۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان طرح عمرانی، کشاورزی، زیرساختی و فرهنگی در مناطق روستایی و کمتر برخوردار شهرستان نکا به بهره‌برداری رسید؛ طرح‌هایی که بخش مهمی از نیازهای زیرساختی، تولیدی و خدماتی روستاهای شهرستان را هدف‌گذاری کرده‌اند.

در دومین روز هفته دولت، این طرح‌ها با حضور مهدی داودی_ فرماندار شهرستان نکا، جمعی از مسئولان، شوراها، دهیاران و اهالی روستاها افتتاح و وارد چرخه خدمت‌رسانی شد.

در این برنامه، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار و یادمان شهدای روستاهای کفرات، برما، چاله‌پل، چناربن و زرندین علیا با محوریت زرندین سفلی، با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.

پروژه برق‌رسانی به چاه آب کشاورزی روستای کوهسارکنده نیز با اجرای یک‌هزار و ۵۰۰ متر خط انتقال برق و اعتبار ۵ میلیارد تومان افتتاح شد که زمینه تأمین آب ۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه را فراهم می‌کند.

همچنین پروژه‌های فنی و زیربنایی جهاد کشاورزی شامل بهسازی راه‌های بین‌مزارع، اجرای کانال‌های بتنی و سنگی و انتقال آب در ۱۷ روستا، با اعتبار یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان و با محوریت روستای خیرآباد به‌صورت تجمیعی به بهره‌برداری رسید.

پروژه آسفالت جاده آنتنی سیکا و مرس نیز به طول ۳ کیلومتر و ۷۰۰ متر و عرض ۵.۵ متر، با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان افتتاح شد.

فرماندار نکا با تشریح رویکرد دولت چهاردهم در حوزه توسعه روستایی اظهار داشت: نگاه دولت به روستاها، نگاه صرفاً عمرانی و پروژه‌محور نیست؛ بلکه توسعه زیرساخت، تقویت تولید، ارتقای بهره‌وری، بهبود دسترسی و افزایش کیفیت زندگی روستاییان در یک منظومه واحد دنبال می‌شود.

مهدی داودی افزود: در این رویکرد، پروژه‌ها بر اساس نیاز واقعی مردم، ظرفیت‌های منطقه و میزان اثرگذاری آنها در زندگی و اقتصاد روستاها اولویت‌بندی می‌شوند. بهسازی راه‌های بین‌مزارع و تأمین آب و برق کشاورزی، مستقیماً به افزایش بهره‌وری تولید و کاهش هزینه‌های کشاورزان کمک می‌کند و توسعه راه‌های روستایی نیز دسترسی مردم و جابه‌جایی محصولات را تسهیل خواهد کرد.

وی ادامه داد: دولت چهاردهم بر این باور است که توسعه زمانی متوازن است که روستاها نیز سهم واقعی خود را از زیرساخت و امکانات داشته باشند؛ بنابراین توجه به مناطق محروم و روستایی، بخشی از سیاست عدالت‌محور دولت در توزیع خدمات و فرصت‌های توسعه است.

فرماندار نکا خاطرنشان کرد: مجموعه طرح‌هایی که امروز در روستاهای شهرستان به بهره‌برداری رسید، نمونه‌ای از همین رویکرد است؛ چراکه اعتبارات در پروژه‌هایی هزینه شده که علاوه بر پاسخگویی به نیازهای فوری مردم، می‌تواند زمینه‌ساز تقویت تولید، ماندگاری جمعیت، ارتقای معیشت و شکل‌گیری توسعه پایدار در روستاها باشد.

رئیس ستاد هفته دولت در نکا تأکید کرد: مسیر توسعه روستایی شهرستان با شناسایی دقیق نیازها، استفاده هدفمند از منابع و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی ادامه خواهد یافت تا فاصله برخورداری میان مناطق مختلف کاهش پیدا کند.

لینک کوتاه خبر:

https://mehravankhabar.ir/?p=10181

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/h324117/domains/mehravankhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/widget-base.php on line 223

Warning: Undefined array key -1 in /home/h324117/domains/mehravankhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 695

پیشنهادی: